WTF Award! Parking Disaster!

Desi ma enerveza, insa nu-s genul de om care sa fac mare taraboi atunci cand vad masina unui idiot/a. Desi am sa fiu misogin aici, insa, asta e cruda realitate. Admir femeia care stie sa conduca. Insa majoritatea is ATAT, ma, dar atat de proaste incat iti vine sa te bati singur. Sa nimeresti un card de masini conduse de femeii si tu sa vrei sa intri pe o strada principala si chiar daca tu esti nesimtit si iesi pe jumate si ele vor sa intre pe strada de pe care tu incerci sa iesi nici una nu are pedala de frana. Chiar mai mult, are blocat piciorul pe cea de acceleratie.

Te ocolesc, intra prin boscheti se urca pe trotuar, dar neam sa gandeasca ca de te-ar  lasa o secunda le-ar fi viata mai usoara. Si asta e intr-un caz fericit cand macar au prioritate

Dimineata e cel mai crud sa intalnesti o femeie. Niciodata nu se termina de aranjat acasa. Niciodata oglinda de-acasa nu face minunile care le face aia din masina. Tu amarat cu o tigara in mana si cu un frappe in bot, te duci la munca, si ca de-obicei cand te duci undeva vrei sa si ajungi in aceasi zi. Ai timpul de-acasa calculat, iti stii exact traseul si chiar cu marja de eroare de a prinde semafoarele. Insa pe EA nu ai cum sa o calculezi. Merge cu 30km/h tinanad o intreaga coloana de masini mai mult pe loc decat in miscare, care isi baga in tot neamul iei de la preistorici in coace. Ea, o doamna de fel, in crescatoria de scroafe, tine cu o mana iPhonul ala de cacat unde se aude un alt brontozaur ca ea, care e posibil sa faca acelasi lucru ca ea, iar cu cealalata mana face ture intre rimel, ruj si din cand in cand, cercul ala rotund care noi astia mai idioti il numim volan. BIATCH!

Nu va puteti imagina cand vad cine ma tine pe loc,  ce scenarii SF-Wrestling imi trec prin cap. As sari cu picioarele pe capusorul ala de Barbie, tinanad cea mai mare greutate care as putea sa o tin in brate. NU! Nu-as da cu greutatea in ea. As sarii la propriu cu picioarele ca sa o simt cum se striveste sub picioare cu tot cu buzele alea de urangutan si tona aia de tencuiala de pe fata care in prostia iei acolo are impresia ca e mai frumoasa Sahara decat oricare alta padure.

Ba greseala genetica ce esti. Sahara e frumoasa de la distanta, in poze ca si femeile din revista. Nimeni nu vrea o impaiata de aia prin zona!

Si drept dovada, cand ma intorc in una din zilele astea acasa, la pauza de pranz, o vad pe respectiva din poza, care a parcat pe starada lu MASA din porumb.  Ce semn cu STOP , ce curba, ce linie continuu, ce pe dracu sa o ia? Da da-o in aia a iei de treaba! Esti proasta am inteles lucru asta. Dar al dracului de cutie de tabla nu poti sa o tragi macar din bun simt lanaga bordura! Cat de penala proasta poti sa fii incat sa lasi masina acolo asa …  in fata curtii, curului? 2

I`m sorry you`re having difficulty using a service that millions of other people are using without issue. Have you tried never driving a car again? WTF?!?AM ZIS!

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved