Who Owns Our Social Media Infographic

Daca tot discutam astazi de Facebook si nu stiu ce ma apucat asa de Luni sa scriu … but anyway, hai sa continuam cu un grafic destul de interesant despre valorea lor pe piata si cine detine cel mai profitabil loc pentru viitoarele nostre campanii din domeniu.

Nu va asteptati acuma la termeni stiintifici de la mine, nu ca nu as fi capabil ca doar il am pe cel mai bun prieten al meu Google pe celalt monitor, insa sincer dupa ce am vazut graficul de mai jos mi se pare aberant totusi ca la nivel mondial sta prostia in floare. Am ajuns ca cel mai benefic marketing sa il facem printre abili mintali. Cea ce ma duce la concluzia ca marketingul din ziua de astazi se face exact bazat pe “ambalaj” caci targetul produsului tau final nu prea are legatura cu calitatea. Gen marketing facut de cei de la Samsung si iPhone in ultima vreme …

Ambalaj frumos, pret deloc atractiv, reclame viu colorate si mult bla bla, produs mediocru ridicat la standarde mult prea inalte ca sa le poate inghiti cineva.

So, la final te alegi cu vag efect de turma, marketing care e destul de greu de realizat insa si mai greu de darmat. Gen marketingul care la facut Nokia cu multi ani in urma, bine sub o alta forma, insa destul de eficient avand si la ora actuala “Fun Club” in ciuda faptului ca ceea ce mai produc sub Nokia brand, e depasit din toate punctele de vedere. Dar nu-i nimic, ca s-a gasit unu mai destept care sa profite de acest lucru: Microsoft.

Anyway, revenind la liderul clasamentului, Facebook e un loc perfect unde sa iti desfasori cel mai parte din advertising-ul online. Nu trebuie neglijate nici celelalte, insa grosul de aici o sa vina. Asa ca inainte de a incepe ceva , imbracati produsul in “Haur” si apoi dupa ce ti-ai facut o pagina, apeleaza un specialist in domeniu, iar succesul e ca si garantat. AM ZIS!

Who-Owns-Our-Social-Media-Infographic

 

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved