Trei …

De multe ori m-am intrebat daca exista o echipa care aproba un spot publicitar pentru unele firme sau e un singur cretin care e in toate posturile: Scenarist, Regizor, Marketing, Director…

Exista varianta cu “Black Advertising” care de multe ori are rezultate surprinzatoare. Adica un grup de oameni iit face reclama prosta, iar tu ca firma in loc sa decazi, iti creste popularitatea si totodata vanzarile. Insa cand tu singur vrei sa iti faci reclama si la final, scoti pe piata un spot de alea care faci pe om sa sparga tv-ul… Hmmm That sucks my friend.

Am sa va prezit top trei reclame ale momentului, romanesti 100% din categoria idioti pentru idioti.

Sigur nu ati ratat reclamele de la berea aia care nu pot sa-i pronunt numele: “Neumarkt 3”  Cu trei tipuri de malt si trei de hamei.

Prima data cand o vezi e … amuzanta … pana la final. Acolo iti da cu tesla in … oua (daca ai ) . “Da!”

Adica cu alte cuvinte te lasi la mana ta! Nu mai vrei bere. Ce puii mei a vrut ala sa zica prin “Da!” ? Da ce ?

Apoi reclama bine stiuta cu, “culoare de nu ma uita” . Neah… ii de aiai ca e atat de prost realizata ca nici nu ai ce comenta la final…

Si iar nu inteleg de ce toti astia care lucreaza in constructii is niste retarzi mintal? Sincer acuma, eu personal inteleg prin asta ca toti oamenii, cel putin cei din Romania care lucreaza in domeniul constructilor, is intarziati mintal, Adica nu au posibilitatea sa isi ia alta munca si atunci se angajeaza in constructii.

Si eu am fost candva retard mintal, dar am avansat 🙂

Si acum vine cireasa de pe tort cu cel mai handicapat copil din romania. Farmaciile Dona, unde e locul copiilor cu mari probleme psihice.  Adica din toata tara aia, din toata dracarimea aia, pe langa ca au un scenariu sub orice ce critica, au gasit doar aschilopatul ala de copchil sa-l mi-l bage in reclama . Ala care mi se uita pe sub ochelari ? Adica tot un retard mintal care e posibil sa ajunga un muncitor in constructii dupa stilul in care se fac reclamele in romania.

Eu personal de-ar fi singura Bere din lumea, cu singura vopsea si o singura farmacie pe planeta, prefer sa beau lapte uitandu-ma la peretele nevopsit si sa mor linistit din cauza uneii aspirine.  AM ZIS!

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved