Summer. HOT pictorials on Facebook.

Vremea si apa marii s-au incalzit destul de mult ceea ce face mai tot omul de rand sa imbulzeasca pe malul marii sau a psicinilor. Chiar si pe cel a unui rau. Ideea e sa fie destul apa unde sa te poti balaci. Insa totodata au aparut si devoratori de atentie publica, de aia gen “Sa moara capra vecinului” , aia care te exaspereaza cu cataralioane de poze de la un amarat de “mic” si urla in gura mare ca iesit la gratar.

Ei si daca povestea s-ar opri aici, poate nici eu nu as mai avea ce scrie, dar avem multe de zis. In 80% din aceste HOT pictorials is femeii, insa mai apar si indivizii care sufera de narcisism. Daca era mai doatat schimba si legea naturii si incerca sa joace rolul de rama, insa mai bine de el ca nu poate ca nu se stie peste ce pescar insetat dai.

Acuma omul nostru se pozezea in toate felurile posibile si imposibile si ne arata clar ca el a fost la balaceala, ca nu cumva sa ratam evenimentul.

Sigur aveti si voi cateva specimene de genul in cercul vostru de prietenii. Is aia care te dispera de fiecare data cand te duci undeva cu grupul.

Fa-mi si mie o poza aici, inca una aici! . Da sa vad ! Aaaa… hmmmm… stai asa . Mai fa-mi una! Stai ca nu m-ai prins bine. Uite ca am iesit grasa aici! Uite cum mi se vede … Oh GOD! Kill the bitch!

Ca apoi cum prinde ocazia, face o intreaga istorie din imagini pas cu pas , bineinteles ca pe Facebook. Practic in toate pozele ii la fel, dar … ideea e problema.

Acuma mai sunt si cateva “hade”, de alea ca te dor ochii la propriu cand deschizi facebook-ul si poate nu din cauza lor ca persoane, cat din dorinta idioata de fii sexy. Bitch! Grasa, patica si fara forme, nici pe luna nu ai cum sa fii sexy! Keep your clothes ON!

Ca sa nu mai vorbim se de faza de gust. Chiar coincidenta face, ca aseara sa o vad pe una de la care nu puteam sa mai iau ochii. TRUE! Ma chinuiam sa nu ma mai holbez ca prostul la poarta noua. Pe langa faptul ca avea un mers intr-un fel si cat de cat o mai salvau tocurile care le avea in picioare, femeia era multa. Cand zic multa, era multa tata! Si nu numai grasa (desi se vedea de departe ca e de aia cu shaorma cu de toate) dar mai avea si o constitutie de Gulliver in tara piticilor. Si de parca asta nu ar fi fost de-ajuns, a continuat de la tocuri in sus cu o pereche de panataloni albi si mulati  (off-course) care se terminau cu o talie a anilor 80 (cred). De aia care treceau de buric.

Banuiesc ca cei care au inventat panataloni astia au avut intentii bune. De a presa burta ca sa nu mai iasa ca la balamuc. Bineinteles ca urlau pantalonii pe ea, iesindu-i tot felul de colaceii si aripioare pe unde puteau, iar forma era a unui melc de ala imens de prin filmele SF americane, unde armate se lupta cu el sa scape gen New York-ul!

Acuma banuiesc ca sunte-ti cat se poate de constienti ca avea o urma de maiou care se termina exact sub sani (daca poti sa numesti asa ugerile alea lasate) .

Nelipsita gusa cu nelipsitul par ondulat, lucru care eu personal nu am sa-l inteleg niciodata. Deci tu ai capul cat vaca comunala, insa iti mai faci si parul ondulat ca sa-l faci cat o vaca comunala la cub, sau cum vine asta?

Iar punctul pe I este pus atunci cand ii mai vezi si o atitudine de aia de superioritate si nu vorbim in cazul in care te-ai fi dat la ea. Eu personal as ievita sa cobor cu acelasi lift (nu de alta da asta sigur e canabiala), nu sa intre in discutie sa mai ies undeva cu … melcul invadator, insa ea se uita de undeva sus de parca eu as fi ala caruia ii se destrama pantalonii in cur.

Se crede mai superioara…? Ok! Cu ce? Cu kilograme ?

Deci nu te poti astepta ca femeie cu o asemenea aliura si cu un asemenea comportament, sa ai pretentia sa se uite vre-un barbat adevarat la tine. Caci acuma sa fim serios, ca daca se da un necunoscut la tine, trecand peste caracterul tau de superstar, sigur a vazut-o numai in poze. Caci la final oricat de bine ar arata o persoana nimeni nu o poate digera daca are tepi pe la exterior …  AM ZIS!

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved