Shark Week …

Ok .. i got a bad week … Is not finish yet … Si ajungi la intrebarea aia stupida ca ce se mai poate intampla? Eh.. raspunsul e unul singur. Intodeauna e loc de mai mult . Exact cum e la femeii cu sexul!

Adica acuma cativa ani in urma am vazut pe un site de asta de doctorul stie tot, o copila proasta care intreba pe Doctor Google ce se intampla daca prietenul ei o are mai mare. Iar ala alt prost, ii zice ca isi face loc sa nu isi faca probleme. Intrebarea mea ar fi fost pana la cati centimetri isi face loc ma amarule? Ca aia poate are 1.20m si el o are de 55 cm. Adica face sex oral deandoasalea ?

Anyway, la mine e totul legat intre ele. Adica bad morning o sa fie rezultatul la o zi de cacat. Bad Monday, e de la sine inteles ca o sa fie o saptamana super… pentru alti poate … Bineinteles ca in al doilea context nu se mai aplica regula din primul context. Oricum as avea diminetele ziua tot de tot cacatul o sa se termine.

Cum bine se stie se mai gaseste si cate un destept pe langa, un amarat care sa lege verigile, proaste, la lantul zilelelor proaste.

Si uite asa ca am uneori cate un trio de saptamani de genul ca la final de ma intrebi cum ma cheama sa mor de am habar . But anyway, we will work on.

Cu toate astea is genul de om care gandeste pozitiv, dar nu ca s-ar intampla lucruri bune, caci asta e o alta aberatie. Think positive, and good thinks will happen ! Yeah, of course! Mai degraba gandeste pozitiv ca sa ai capul limpede si sa gasesti solutii la problemele care se ivesc de-acolo de unde nu te astepti. That is all !

Si in inchiere sa-l promovez si pe bunul meu fost prieten, care distanta destul de mare si ochii nevazuti si-au facut mendrele, in schimb munca lui isi merita tot respesctul . Dj. Kaput – Untold!

Kaput – UNTOLD by Mihai Ciobanu on Mixcloud

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved