Mic, prost si cu vointa …

Stii momentul ala in care esti atat de mic si de neinsemnat , dar atat de prost si cu vointa de fier? Mai ales cand esti la volan, intr-o… masina, insa te depaseste una cu o super masina, dar mandria de mascul feroce nu te lasa si te chinui acolo in prostia ta sa ii tii macar urma de fum … Ce te faci atunci cand nu are nici fum? E electrica, iar tu esti convins ca benzina e mama puterii… Adica nu e destul ca esti mic, prost si cu vointa dar mai ai si sclipiri de “inteligenta”… Gen : “Nu se mai fac lucrurile ca pe vremea mea… ”

Normal ca nu se fac, idiotule… evoluam… Bineinteles ca nu ma pot numi mic la 1.90m, insa prost cu vointa si sclipri de inteligenta e descrirea perfecta.

Adica, ma duceam acasa in pauza de pranz , cand vad o chestie mica, portocalie, care se tot fafaia in curul meu … Nu avea domle` loc de mine… In prima instanta am crezut ca e un Lotus si cu coada intre picioare, i-am facut loc printului, murmurand cateva injuraturi in mai multe limbi … Cand ajunge in dreptul meu, printul se transformase intr-o blonda, botoxata, care nu avut nici macar bunul simt sa se uite pe cine depaseste… Sictir MAXIM!

Bine, eu am sictir in Mivec-ul meu, iti imaginezi acuma cam cat sictir as fi avut in Lotus, daca as fi incaput…

Trece fufa, si hopa, nu e Lotus, caci pe cur ii scria Tesla cu litere de o schioapa ! Futu-ti Duracell-ul ma-tii! Da tu imi faci Mivec-ul de ras?!? Si mandria de masucul a iesit ca ciuperca dupa ploaie, ca si asa se “pisase” putin de dimineata… Calc eu mandru pedala, dar desi incepuse sa maraie Mivec-ul meu, aveam proasta impresie ca am incurcat pedalele, caci de fiecare data cand “stranuta” blonda in Duracell, era ca la un spectacol de magie,.. Hocus Pocus… uite …nu-i! Am incercat, mai multe variante, si apoi mi-a disparut sclipirea de inteligenta si am coborat ca un detronat pe pamant.

Bine acuma, am sa spun la toti ca am facut Tesla cu Mivec-ul, caci am si dovezi!  AM ZIS!

 

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved