Jurnalisti de Facebook despre refugiati

Normal ca s-au ridicat cativa atotstiutori si au inceput sa il ia pe NU in brate. Spre deosebire de ei, care pentru cei care ma cunosc stiu cam cat de CONTRA (rasist) sunt cand vine vorba de musulmani si tigani, eu nu pot sa il iau pe nu in brate. Nu pot sa le zic NU unor oameni care ii vezi ca alearga cu copii de cateva luni in brate pe campuri de colo, colo. Cat de caine sau de idiot sa poti fi sa afirmi intr-un intreg video ca pe tine nu te intereseaza si nu vrei ca refugiati sa fie primiti in romania. Si inca cine spune? O maimuta stabilita in Spania, totodata logodita cu un spaniol, sau cel putina sa arata profilul ei de Facebook. Sorry acum domnisoara/doamna, dar dvs. “tat” asa ati fost primita in Spania? Adica pe tine sa te primeasca ca ai fata de maimuta, insa pe ala ca alearga cu copilul pe camp sa nu-i dea nimeni o mana de ajutor. Macar astia care va dati cu curu de pamant ca stiti voi multe. stiti cine a aprovizionat respectiva tara cu armament si cine inca o aprovizioneaza ?!?

Apoi, mai apare unu inteligent in piesaj care invita pe comentatori sa ii urmareasca postarile anti islam care le face pe “paratile” lui. Nu sincer? Dar din discutile avute cu el, mai exact din schimbul de replici in disperarea lui de a afla ce religie is eu, mi-am dat seama ca “parasutistul” nostru habar nu are regulile elemetare ale crestinismului . Adica , nici o biserica crestina nu o sa boteze pe cineva cu un nume islamic. Si cine ma ? Asta face postari alte islam?!? Pe ce baza?!? Pe baza de marioneta ?

Pe ici pe colo se, se mai aduna comentarii la video care de fapt ne face de tot cacatul, printre care si unu care urla cat il tinea majuscula: ” Unde eesti tu Hitler? Ca ai fi avut mult munca acuma!”

Ba idiotilor, daca urlai: ” Unde esti tu Stalin! Sau Antonescu… ” Mai intelegeam , dar Hitler nu era un simpatizant al romanilor, am fost pentru o scurta perioada aliati, un fel de “vesta anti-glont” a nemtilor. Singura rasa pura care o recunostea Hitler erau nemtii . Adica planul ar fi fost ca dupa ce termina cu evreii si islamul, trecea si la rasele inferioare.

Dar hai sa ne intorcem la acel video de doi lei care la facut maimuta aia din Spania. Cand a aparut nu stiu care si a facut Romania o tara de tigani, prostituate si cersatori, a sarit lumea de cur in sus ca domle cum e posibil asa ceva. Dar o maimuta de asta cand apare si se bate ea cu pumnul in piept ca domle eu nu-s de-acord sa primim refugiati, e ok . Chiar o si sustinem !

Dar domnisoara Maimuta, scuzatim nesimtirea si tupeul nerusinat pe care il am, dar MATA TI-A DAT VREO TARA PE NUME ROMANIA?!? Te-a ales careva in vreo functie unde ne-ar interesa parerea ta? Tu pe ce baza vorbesti ca esti sau nu esti de-acord? In afara unui cetatenii, norcul sa nu te fi nascut in islam, ce te face o rasa mai superioare ? Simplu fapt ca ai acces mai usor la informatie te crezi si mai bengoasa? Eu personal te-as face idioata, dar asta e parerea mea , propie si persoanala. Ca daca stau bine si ma uit, nici macar corect romaneste nu vorbesti ( nu ca eu as vorbi, dar nu afisez cu asemenea mesaje ) insa esti patrioata. BRAVO! Impusca-te!  AM ZIS!

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved