Εγγραφή στις ενημερώσεις

Εγγραφείτε σήμερα για να λάβετε τα τελευταία νέα

  • 00

    Δευτερόλεπτα

  • 00

    Ημέρες

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΕΓΩ

ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

20

Είμαι προγραμματιστής ιστοσελίδων και σχεδιαστής γραφικών που ζει στη Λεμεσό της Κύπρου. Περνάω τις μέρες μου σε πολλούς διαφορετικούς τομείς ανάπτυξης και προγραμματισμού ιστού.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ

76

Είμαι εξαιρετικά παθιασμένος με την ανάπτυξη και το σχεδιασμό ιστού σε όλες τις μορφές του και βοηθώντας τις μικρές επιχειρήσεις και τους τεχνίτες να οικοδομήσουν και να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Τι κανω

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Design

Design

Έχοντας έναν αρμόδιο ιστότοπο σημαίνει κάτι περισσότερο από το να κατέχει κάποιον ιστότοπο ο οποίος εμφανίζεται εντυπωσιακός. Είμαι καλά έμπειρος και εξοπλισμένος με τα εργαλεία που απαιτούνται για να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε κάτι που μετατρέπει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε οδηγούς και πωλήσεις.

Branding

Branding

Βοηθάω τις επιχειρήσεις που βασίζονται στην εικόνα να ενισχύουν την επωνυμία τους προσφέροντας εμπειρία μεγάλης μάρκας με ευαισθησία στις μικρές επιχειρήσεις. Τους καθοδηγώ μέσα από τη διαδικασία εξερεύνησης των δυνατών τους, δημιουργώντας μακροπρόθεσμες στρατηγικές και δημιουργώντας μάρκετινγκ που αλλάζει το παιχνίδι.

Identity

Identity

Το λαμπρό branding καλλιεργεί την αίσθηση του ανήκειν, του σκοπού, της πίστης και της συναισθηματικής σύνδεσης μεταξύ του κοινού-στόχου σας. Είναι απαραίτητο η επωνυμία σας να εκφράζει τις βασικές αξίες της εταιρείας σας με μια ματιά.

Που θα με βρεις

Επικοινωνια

  Διευθυνση

Δημήτρη Βουτυρά 10
Λεμεσός, 3066, Κύπρος

  Τηλεφωνο

+357 968 57 953

  Email

support@omarpluto.com

Keep in touch