Fuga, fuga … ca te prinde neamtul!

Am o avut o dimineata.. speciala. Una de aia ca nici una alta. Eu ma recomand la toata lumea, porc … lider in populatia porcina de pe planeta, iar totul incepe cu al meu somn de bebelus. Sforaii, imi curge din gura si nici intr-un caz nu aud ceva daca e sa dorm. Dorm si atat!

Nu-s genul de om care sa imi petrec prea multe ore in pat, dar alea putine la numar le valorific la maxim, cum imi doream si astazi dimineata… Adica am facut la un moment dat ochii mari si gata sa sar din pat, cand, imi arunc un ochii pe ceasul de la telefon: “07:11 AM ” WTF!?! Sambata nu se munceste asa ca ce dracu e wrong with me?

Bineinteles ca printr-o miscare intortochiata de tigru furios am infipt ca strutul capul inapoi in perna si cu o vointa de fier, am strans ochii cat de bine am putut.

Miracle! Am adormit la loc! Si am si visat! Fugeam de nemti, si aveam o bomba care vroiam sa o pun … nu stiu unde. Eram undeva in al doilea razboi mondial .. Negru , bombe …  era o imagine … normala.

Ma aprofundam din ce in ce mai tare in visul meu, unde eram un erou extraordinar, mai tare si decat James Bond, iar sentimentul de frica si fuga de pericole, departe erau de mine.

Ma simteam bine, ma simteam idolizat de toata lumea… HOP ! Ca se aude parca romaneste ! What?!? Ei hai … ca se aude si o femeie care urla cat o tinea plamanii … in… greca!

Woooo… woo woo.. Hopa prrrrr in birja!

Of course ! I wake up! Ora?!? 7:30 AM .

Eu m-am trezit , dar vocile ale … care semanau a romana, inca se mai auzeau . Scot capul pe geam si surpriza . WHAT ?!?! Semana cu romana, dar nu era romana 100% , deorece cei doi cetateni care isi povesteau viata sau ce cacat faceau ei la 7:30 AM  cu doua beri desfacute in fata, aveau mari probleme cu echilibru, chiar si stand jos rezemati de peretele blocului.

Am ramas nedumerit care din ei, totusi are glas de tipatoare de opera. Solista ! Insa simteam chemarea de dimineata de la baie, asa ca am amanat problema .. for short time.

Intors de la baie, treaz si plin de spume, cautandu-mi un tricou ceva sa trag pe mine, hop apare si solista! Era vecina de vis-a-vis care daca a vazut ca pe ciprioata de aia de a ei nu se intelege cu cetatenii turmentati, a incercat engleza, care bineinteles nu a avut nici un efect la cele doua persoane mai viteze decat eram eu in propriu vis .

Am fugit in salon , cu un pahar mare de frappe in mana, incercand sa ma calmez si trec peste eveniment, caci desi sunt porc, la fel e si ziua cu mine: O scroafa , daca dimineata e ratata!

Am incercat, dar nu se putea. Unu a inceput sa se creada la Romnii au Talent sau la Vocea romanii sau la bisaii mami lui . De parca nu era de-ajuns ca urla cat il tineau plamanii incercand sa se faca inteles la celalalt turmentat, il mai apuca si dorul de nu stiu cine, care ii aminteste de doina lu masa !

La un moment, nu s-a mai putut si am zis ca incerc cu frumosul , ca sa nu ma duc jos la ei sa imi fut la propriu ziua.

Scot capu pe geam si zic frumos: ” Hello, tovarase! Te rog, volumul mai incet! ”

El se uita in sus, isi da jos sapca din cap, stupefiat, ma intreaba: ” Da` …  vorbesti romaneste?!?”

Nu ma amarul, chineza iti graiesc si tu esti super inteligent si o intelegi . Zici ca era alcolistul din filmul ala de pe PRO , cu oamenii idioti  , ” Las Fierbinti!”  Si bineinteles ca urmat sfanta spovedenie!

Ii e dor de fratesu` din tara, astia de aici nu l-au platit si bla bla bla . Dar totusi am apreciat faptul ca spovedania a continuat pe un ton mai calm, ca abia il mai auzeam ce zice.

Au mai fost apoi cateva scapari de ton pe ici pe colo, dar imediat se controla omul nostru si cobora volumul.

Inca nu am inteles cum poti sa bei bere la 7:00 dimineata . Dar asta e alta poveste . AM ZIS!

Leave a commentSimona

3 years ago

Hahaha ..prea tare !! 😂😂

Copyright 2017 © All Rights Reserved