Dj`s dosen`t dance!


Ati vazut vre-odata vre-un Dj care sa danseze bine ? Dar cele mai praf is femeile. Nu le contesta nimeni talentul, dar cand vrei sa imbini butoanele cu technologia, leduri si luminile viu colarate cu un dans pe loc dar cu o aroma sexy in el … Say What ?!? Exact o capra care sa se misca total NU in bit, iar partea aia de feminitatea care vrea sa o adauge ii exact echivalentul unui puternic pod de palma in frunte. Try it, and u will see! Doare?!?

Desi is barbat, caruia ii place femeia , desi is porc si imi place femeia, desi is magar si imi place femeia… nu am putut nici intr-o ipostaza de mai sus mentionata sa imi starneasca, sa imi starnesc, vreo senzatie atunci cand am vazut DJ … topless, gen Miky Love. WTF is wrong with u girl. Sa mananci o banana cu mujdei de usturoi sincer… nu merge.

Vezi, poate, ultima technologie pe masa DJ-ului si lu aia tompaie tatale in toate directile incercand sa lege un dans plin feminitate care nici macar un orgasm sintetic mintal nu ar putea sa produca si se termina cu o mare dezamagire.

De ce nu poate sa fie imbracata sport, funky, cool, traffic si sa isi faca treaba bine? De ce trebuie sa se chinuie sa imi bage si tatale care nu le are in ochii. Ca daca nu e cu ele pe afara, macar isi trage un decolteu de ala sa iasa cel putin jumate pe-afara.

Si serios acuma, e meseria frustratelor si deprimatelor de sani mici? Una care sa aiba intr-adevar talent nu am vazut sa aiba cu adevarat ce arata. Nu marimea D+ dar nici o umbra indesata intr-un sutien cu push-up … ca na.. mai stim si noi barbati care e treaba si cu picaturile, chiar daca o facem pe-a prostii. Nu ai cum sa ai un X numar de femeii in viata ta si cateva relatii stabile la activ si sa nu stii anumite detalii intime.

Deci doamne, domnisoare, domni si alte denumiri din regnu animal care practicati aceasta meserie, stiu cum e cand vrei sa faci o treaba buna si intrii in transa, caci am fost si eu pe-acolo, insa din exterior semanati cu niste drogati dezichlibrati mintali cu doua maini de stanga, iar in cazul femeilor sani nu aduc nici un avantaj. Daca mai esti si incapabila sa practici aceasta meserie, nu te chinui si iti scoate tatale pe-afara mai pe nimic. Mai bine incerci un loc specializat in domeniu unde poti sa faci si un ban gramada, gen strip club . Au si acolo muzica … Sincer!

Iar in inchiere tot respectul pentru munca lui Jucy M , desi dupa ce a mai completat cu niste silicoane push-up-ul,  dansul facut … e … “orgasmic” !  AM ZIS!

 

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved