Da mama… WTF ?!?

WHAT THE FUCK!!! SAY WHAT?!?!?

Florin Salam cover la Da mama by Delia?!? Da mama manea style?!? BA! Ce dracu fumati acolo ?!?

Bine , ei … aceii… aaa…. oamenii…aia… respectivele personaje, o numesc cover, dar… REALLY ? WTF is cover there?? Maybe Undercover, prost. Fiti atenti la fetele lu` aia din clip! O gasca de … cica indivizii unu si unu, iar ala tralalaiesti “Da mama” ca e singura si beata.

What is wrong with that picture … really ?!? This is fucking real?!?

Hai zi-mi ca e o gluma proasta de la un post de tv low budget … Nu? GOD!

 

Deci rezumat: O intreaga ulita de masculi, care mai de care la camasuta lui pana corbului , adunati in fata unui ecou-ist care cica lalaie despre el ca e singura si beata.  Cu totii traiesc fiecare vers, iar din cand in cand (trei sferturi de melodie, mai exact) intra tralalalalele lui Salam. No shit! Face si un cover Parazitii – De ziua ta, poate? Ce dracu?

Pana acuma traiam convins cu proasta idee, ca pe manelisti de fapt ii intereseaza sa inteleaga versurile. Si cum multi dintre ei is vorbitori cursivi de non-engleza, oameni se rezuma la ceea ce inteleg. Sufera acolo in tacerea aia zgomotoasa.

Insa , NU ! M-am inselat. Sunt un dobitoc! Idea nu e sa intelega sau sa fie ceva apropiat de muzica. E manea? Ii si cunoscut ala care o lalaie? Marfa! HIT 2015! Apoi intervine mima muflecsului. Stii ca atunci cand iti turuie unu in ureche fara sa se mai opreasca si cand il vezi ca face pauza aia in asteptarea unui raspuns ?Te uiti la mulecsul lui si in functie de cum ti se pare ii zici da sau nu. Sau daca are o asternut pe fata, acel sentiment de scremut pe WC, il compatimesti. Fara sa ai habar despre ce dracu te plictiseste ala. Dar na, tu poate o faci din politetie, care te chinuie totodata. E o chestie care nu vrei sa o faci.

Zici ca manelisti is vreo rasa noua de sado-maso?Hmmm…

La fel si la astia. Ala urla ca e beata, singura si parasita, iar indivizii traiesc … momentul. Super party sa moara Salam de nu. Petrecere fara femeii.

Sau Salam era femeia?!? Amusi vezi stire senzationala: “EXCLUSIV! Artista Showbiz-ului romanesc, Salam Florina, a fost agresata sexual de toti indivizii dintr-un sat. Apoi a cerut si bis!

BA! Astia sigur is fumati cu de aia expirata. Sa nu imi zice-ti ca e petrecerea burlacilor ca atunci e si mai rau. Private party doar cu indivizi … fara individe?!?

Si ce fac acolo? Nu sincer acuma. Cand se aduna niste prieteni si beau o bere … e una. Dar cand se aduna toata satra de pe ulita, e clar dovada de homosexualitate. Si-o trag cu salamu`?

Acuma stiu ca am mai pierdut niste cititori indragostiti de lalaialal si tralaiala lui Salam, si am devenit dusmanul lor No. 1 (Numarul unu), dar hai frate, ca facem si noi pamflet. Ce e ala pamflet? Ei.. e de bine! Urmatorul HIT 2016 semnat Salam!

Unde a semnat Salam? Lasa asa … frate, mai negru ca mine! AM ZIS!

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved