Curium Beach

Imi place natura! Iar pentru mine mersul la mare perfect, e atunci cand muntele se intalneste cu apa sarata a marii. O vad ca pe o perfectiune a naturii. Ai soarele de munte cu briza marii. A perfect way to make your holiday.

Si pentru simplu fapt ca de ficare data cand am ocazia incerc sa gasesc locuri “virgine” sau mai putin populate, pentru a ma putea bucura de sunetul apeii, si de fosnetul vantului si totodata imi place sa si explorez new stuff, m-am gandit sa va fac introducerea catorva locuri care eu le consider perfecte sau macar faine de vizitat din X motive.

Astazi am sa va povestesc scurt si la obiect despre Curium, o plaja care nu e tocmai retrasa si nepopulata, in schimb are o frumusete aparte, iar locul nu e populat de al de aia care confunda iesitul la mare cu fundul gradinii, pe malul garleii. Genul de oameni care nu am sa reusesc sa ii inteleg niciodata. Nici nu se distreaza, nici plaja nu fac, iar de apa o folosesc pe post de toilet. In schimb te surzeste cu un gen de muzica (daca il poti numi asa) care il adora doar el si aia doi, trei , o suta de cocalari cu berea in mana si lanturile de prost gust agatate ca talanga de gatul vacii.

Aici nu sunt, cel putin pana acuma nu i-am vazut, desi toata lumea stie de ea. (mai putin eu) Iar pentru cei carora le place sa viziteze locuri istorice sau sa faca sporturi extreme sau pur si simplu sa aiba langa civilizatie acele locuri pustii pe unde sa exploreze senzatii noi sau pur si simplu o plimbare intre reprizele de balaceala in apa marii limpede, care iti permite sa vezi nisipul de pe fund, e un loc perfect.

La fel si de perfecta e si pentru a fi vizitat de familisti , fiind o apa calduroasa cu nu prea mari valuri (in vremurile insorite) si cu o adancime deloc periculoasa pentru juniorii care de-obicei cu greu ii dezlipesti de apa dupa ce ii da de “gust”

Asa ca daca nu ati incercat-o inca sau sunteti un turist “ratacit” ar fi pacat sa ratati ocazia.  AM ZIS!

Curium Beach 1 Curium Beach 4 Curium Beach 3 Curium Beach

 

Motive:

  •  adancime optima pentru copii
  •  apa limpede
  •  populatie formata din mai multi familisti sau oameni civilizati
  •  locuri istorice de vizitat
  •  locuri de plimbat
  •  sporturi extreme
  •  nisip in mare

 

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved