Cowmonkey

Ati observat vre-odata ca filemele de la Hollywood in care isi baga romanii nasul in 90% din  cazuri is “low budget” sub orice critica ? Desi are efecte speciale, explozii si animatie, cascadori si acrobatii, insa la finalul filmului iti dai seama ca si scenariu e penebil. Si nu ne rezum doar la un film, putemda exemple de serii care au avut succes pana au ajuns romanii sa isi bage nasul si atunci … se cunoaste .

Insa subiectul de astazi nu are legatura cu filmul iar titlul e cat se poate de real. Sa ai 60 min pauza in care sa te duci sa iti savurezi un frappe undeva unde sa astepti 40 de minute sa ti-l aduca desi era comanad de inainte, iar culmea ghinionului sau a prostiei sa vezi ca ospatarul nici macar nu are treaba. Sta intr-un colt si fumeaza tigara dupa tigara, iar tu astepti si esti curios pana cand … pana cand.

Dar ca sa va fac sa intelegeti si mai bine despre ce vorbesc.

Stii, ai un loc al tau , un loc preferat unde nu nimic wow, nici macar preturile, dar personalul de-acolo te face sa te simti bine, lucru care e cel mai important pentru o chestie de genul. Ca pana la urma, te duci sa te relaxezi si sa te simti bine. Trece o vreme si personalul este avansat, ca asa idiot cum e, e bun in ceea ce face, asa ca in locul lui tre sa aduca pe altcineva, iar cum in majoritatea cazurilor se alege aspectul fizic si mai ales sa fie femeie ca se traieste cu proasta impresie ca ar atrage si clienti, la final te trezesti cu o fufa, cam urata si cam proasta, iar cat tine de meseria pentru care e platita, nu are nici o legatura cu realitatea. O capra pusa sa cloceasca!

Tu ai ramas cu locul in sange si iti place sa te duci acolo, cel putin din obisnunta si din comoditate, in schimb de cate ori intri, ai impresia ca deranjezi pe cineva si iti dai seama ca clocitoarea noastra e mereu ocupata cu chestii mult mai importante decat amaratul tau de frappe. Dar tu esti un nesimtit notoriu si insitsti in prostia ta sa o deranjezi zi dupa zi… Pana intr-o zi ! Intr-o zi cand iti pune ambitia la incercare (urata miscare) si te face sa intelegi clar ca nu esti BINE VENIT acolo!

Coincidenta tampita mai face sa fii intr-o tara straina, iar maimuta de proasta companie care au angajat-o in locul omului care stia sa isi faca treaba si te facea sa te simti bine, e si compatrioata  de-a ta. (DA! Nu te uita ca boul la poarta nou! Romania are si maimute in libertate, nu doar la Zoo!)

Deci imi repet mie ca sa inteleg si eu mai bine… Vine o “CowMonkey” de asta, te priveste cu un aer superior, desi e o amarata de chelnerita/barista care habar nu are sa faca o cafea, iti raspunde in sictir, iar la final mai stai si o astepti si 40 de min sa iti aduca un amarat de frappe. Si nu ma refer la prajiturilele alea din Romania, un Frappe tata. Apa, zahar, ness si lapte.

Intre cele doua tigari facute pe coltul la o masa din colt, a uitat de tine un amarat prapadit care nu ai pic de respect sa te ridici si sa pleci si poate sa-i lasi si o spaga pentru frappe prost facut pe care nici nu l-ai vazut la culoare.

Desi noua romanilor ne place sa credem despre noi multe si nevrute, insa realitatea e cu totul alta, iar tara e plina de specimene de astea care din nefericire sunt lasa-te sa iasa afara.  AM ZIS!

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved