Be a 2nd Eminem …

E total aiurea sa te trezesti intr-o dimineata si sa descoperi ca tot ce ai crezut tu despre o idee, e total eronat. Am patit-o de multe ori insa de fiecare data ma socheaza si am aceasi reactie, identica cu cea care o am la prostie. Stii sentimentul ala ca ai impresia ca ai vazut tot si mai mult de atat nu se poate, iar dintr-odata vine unu/una si iti darama fara pic de jena, fara nici o remuscare, toate crezurile?

Am o perioada de cand vad vre-o doua aratari pe Facebook care isi ingroasa putin vocea (banuiesc ca e de la pubertate) si incep sa trancaneasca cate una, cate alta fara nici o noima, acompaniat de cate un bit (malefic) care nu are nici o legatura cu ce rage el/ea acolo, insa de faci greseala sa ii intrebi ce e aia o sa iti raspunda foarte … frateste: “Rap … bro!” Nu stiu de unde pana unde suntem frati, dar asta e alta poveste… (oricum trebuie sa am o discutie foarte serioasa cu mama)

Acuma nu ajunge ca rage intr-o camera cu ecou de manelist, ca nici macar un microfon cat de cat nu e capabil sa-si cumpere, dar “par sub brat n-am, yet” mai imi si canta despre viata grea pe care o duce si despre experienta acumulata, dupa doua beri mai ca intra in coma. Altii is si mai versati si ne bucura cu fericitul moment de a ne explica in versuri fara rima, despre exprienta lor de cartier alaturi de fetitile cucuiete…

So, de cand au facut astia telefoanele cu inregistrare HD la 30fps minim, care mai de care isi descopera cate un talent ascuns(in iPhone, Samasung .. etc). Asa ca la finalul clipului, dupa ce ramai cu un gust amar, cu timpanul spart si cu fata de prost care joaca rolul boului de la poarta noua, refuzi sa mai ai vreo reactie.

Parca o parte din tine ar vrea sa dai replay ca ceea ce ai vazut nu ti se pare corect si banuiesti ca undeva e o greaseala, insa ai o parte malefica care e capabila sa iti ia gatul de la oua in sus de da dreaq sa mai apesi butonul de play one more time.

Un sfat prietenesc, ca cel mai bun prieten… De ai talent sau cel putin asa crezi, fa o inregistrare cat de cat NORMALA… adica sa fie un el/ea care sa tina camera (iPhone-ul, Samsungul), nu incerca sa dai explicatii cine esti in clip, ca nu ne intereseaza, si trimite-o apoi la un impresar. NU PE FACEBOOK! IDIOT! Vanilla Ice…  AM ZIS!

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved