“Balena albastra”

De ceva vreme ma chinui sa scriu un articol cat de cat normal despre aceasta tema care acapareaza din ce in ce mai multi adepti, iar lumea a inceput sa se ingrijoreze de efectul nociv care il are asupra adolescentilor.

Da! Am zis normal ceea ce nu se va intampla, caci nu pot! Du-te in p**l mea! Nu pot ma! Eu la fondatorul “Balenei Albabstre” i-as fi dat premiul Nobel pentru exterminarea idiotilor de pe planeta. Si eu is parinte la randul meu, dar daca ai un copil atat de idiot, ori faci un sacrificiu si il lasi sa-si puna streangul de gat, ori, ce e mult mai credibil, e rezultatul curat al educatiei pe care i-ai dat-o. Ca si cu trend-ul “EMO” care nu de mult era un mod de viata. Stam pe intuneric si ne taiem venele… Taiele tata, dar incearca sa nu ne patezi casa … Multumesc anticipat!

Ce sa zic? Muge prostia in voi! In loc sa tragi la buci caci esti adolscent, iar acuma e timpul perfect sa iti faci de cap, sa bei pana cazi in sant fix in cap de te pisi pe tine de vre-o 3 ori pana te trezesti si iti dai seama ca perna nu e decat un  ghemotoc de iarba pisat de alti betivani, tu preferi sa stai pe intuneric si te tai cu lama… Dar mai bine ia si zbori tata, zbori de la ultimul etaj pana la primul si daca nu crapi mai incearca odata… Da-te in p**a mea de prost! Las ca ma ocup eu de ceea ce tu refuzi sa faci, chiar daca nu mai am varsta ta imi permit ca din cand in cand sa ma sacrific pentru al de tine, caci cineva trebuie sa o faca si pe asta.

Se tot da vina pe anturaj si pe alte prostii, insa sincer pe vremea cand existau baieti de cartier cel mult se bateau ca chiorii intre ei si din cand in cand mai ai fi auzit ca nu stiu care la merlit pe nu stiu care… insa rar. Dar acuma oamenii is mai civilizati si se sinucid singuri, ca sa nu isi mai murdareasca cineva mainele si viata pentru el . Cat de dereglat mintal trebuie sa fii ca sa ajungi sa faci o combinatie atat de eronata… Ai impresia ca te asteapta si pe tine vre-o 7 virgine pe lumea cealalta? WRONG! Ar fi trbuit sa te duci la Alah idiotule, ca Dumnezeu nu iti da nimic. Numai ala e cu virginile, insa sa fiu sincer ce dracu faci tu amaratule cu virginele? Le tii de vorba pana cand adorm?

Pentru parinti acuma, ce sa zic, trebuie sa fie terbil de greu, insa pana a ajunge acolo incat sa se creada Ikar, tu unde p**a mea ai fost? Te durea la 20M in fata ?!? Lasa acuma sa simti si durerea daca ai fost DOBITOC!

Daca tu ca parinte nu esti in pas cu technologia moderna ca sa fii cu un pas inaintea lui tot timpul, iar prostu` ala de “copchil” care il ai face tot ce ii debiteaza mintea aia bolnava fara ca tu sa ai habar, sorry sa iti transmit asta, dar tu esti direct vinovat de tot ce s-a intamplat.

Imi aduc aminte cu zambetul pe buze ca odata, pe cand eram si eu mic si prost, am cazut din copac in cur … de pe la 5-7m. Normal si firesc am inceput sa ma sufoc in urma socului, iar un prieten a venit si mi-a aplicat priumul ajutor… Insa in acele momente ma gandeam ca daca afla bunica-mea ca is in Padure la Ciric (in Iasi) cand eu trebuia sa fiu nu mai stiu unde, imi rupe capu`! Adica imi cam tremura cacatul in mine sa dau coltul ca vine baba nebun si afla ca nu sunt acolo unde am zis ca am sa fiu!

Concluzia:

Daca chiar vezi ca e prost, e al tau asa ca bate-l de sa-l asculti cu urechea, cum am fost si noi crescuti. Nu ne-am stricat cu nimic si majoritatea am ajuns oameni cu o meserie la casa noasrtra, adica intr-un fel sau altu am ajuns sa avem un viitor desi poate ni se repeta frecvent ca nu o sa fim capabili de nimic. Poate nu suntem capabil de multe chestii sa le facem, inca, insa la ceea ce ne pricepem, ne pricepem al dracului de bine. Oricare ar fi meseria ta, de la director intr-o mare companie pana la hotul care ai ramas din adolescenta si la prostituata neschimbata. Dar, suntem cu toti in viata, cu visuri, planuri de viitor si nu in ultimul rand: sperante.

Astia, noua generatie de dobitoci, nici macar sperante nu au… I-am indobitocit atat de tare cu cresterea noastra libertina, democratica, incat au ajuns sa se arunce de pe un bloc cu 14 etaje doar pentru un simplu joc… Oricum un cretin ca el nu ar fi reusit sa se integreze niciodata in societate, asa ca oarecum intr-un macabru way si-a facut singur cu mana lui un bine… Ce faci cu mana ta se numeste lucru manual si e sfant!  AM ZIS!

Leave a commentCopyright 2017 © All Rights Reserved